Vilka vi är

Vi är fem designers som gått ihop för att arbeta för ett mer hållbart samhälle. Tillsammans använder vi vår samlade kompetens inom tjänste- och upplevelsedesign, produktformgivning och grafisk design, konceptutveckling, hållbarhetsfrågor och social innovation. Vi arbetar utifrån devisen tänk stort, börja smått, agera nu! Vi arbetar gärna lokalt och tror att förändring även i det lilla kan skapa ringar på vattnet. Att ha roligt när vi arbetar, att samarbeta med andra och att skapa nya upplevelser och ökad förståelse är det som driver oss i vårt arbete.

Anna Forsberg

Designer och projektkoordinator

Entreprenörskap som har en positiv inverkan på människor, miljö och samhälle är en drivkraft för Anna. Hon arbetar bland annat med innovation i hälso- och sjukvården och gör verklighet av idéer genom sina kunskaper i projektledning och design.

Stina Lanneskog

Produktdesigner

Stinas nyfikenhet ligger i hur vi med hjälp av design kan påverka både beteenden och upplevelser. Hon har stor erfarenhet av att tillämpa designprocessen och dess metoder, något hon även föreläser om och faciliterar workshops i.

Åsa Elmehed

Art director och grafisk designer

Åsa vet hur viktig den visuella kommunikationen är för företag och organisationer. Med ett stort intresse för typografi jobbar hon med våra kunder som bland annat behöver nya grafiska profiler och webbsidor.  

Jenny Markstedt

Produkt- och tjänstedesigner

Jenny är designer med en extra kärlek till att förstå människans behov, beteenden och upplevelse av de tjänster och produkter vi omger oss av dagligen. Extra roligt tycker hon det är att skapa något som får människor att tänka nytt och förändra invanda beteenden.

Linda Glad

Hållbarhetsdesigner

Linda arbetar med hållbara lösningar för våra uppdragsgivare som befinner sig i glappet mellan hållbarhetsredovisningar och källsortering. Med utgångspunkt i cirkulär ekonomi, erkända ramverk och en hållbar strategi skapas nya förutsättningar för små aktörer att göra stort avtryck.

KONTAKT

hej@birkagatanett.se

BIRKAGATAN 1

113 36 STOCKHOLMGoogle Maps